Forum o Duel Masters
Ja poznałem DM wtedy jak zobaczyłem pierwszy raz na oczy taka kreskówke i wtedy mi sie spodobaóła i wtedy własie dopiero wiedziałem jak to sie nazywa
Beny Ha Ha
od po-piątku
i nie bajki tylko anim jk już kreskówki bajki się czyta!!!
Beny Ha Ha
ty kurwo ne mów tak nie umiesz liczyć i źle się wyrażasz
z wyrazami poniżenia Margera
nom byłem przy tym o mało co bys sie nie rozpłakał hahaha sorry coś mi bije dzisiaj
Ja także zainteresowałem sie duel masters jak obejrzałem mój pierwszy odcinek duel masters jeszcze pamietam jak to bylo polsat 06.00 rano budze sie do szkoly a patrze na polsacie anime cos w stylu yu-gi-oh jeszcze pamietam ze to był odcinek przedstawiający pierwszą walke Shobu i Kokoju
Ja poznałem DM'a jak oglądałem jakąś kreskówkę o 19:00 jak się skończyła poszedłem do WC xD i przyszedłem a tu jakaś inna dziwna kreskówka leci oglądałem ją i myślałem że to jakieś "badziewie" ale potem mnie to zainteresowało ..... Po paru dniach szukałem zasad z miesiąc 2 lub 1 aż się nauczyłem ... I prosiłem mamę żeby mi kupiła jakieś karty na allergro.pl i znalazła 200 kart ORGINALNYCH za 100zł Zamówiła i GIT
P.S jestem tu nowy od 28grudnia 2010 roku xDDDDDD
Ja pierwszy raz poznał dzięki mojemu "byłemu" koledze pokazał mi jakieś karty nauczył mnie w to grać mam swoje karty przychodziłem do niego i gralismy.Oglądałem kreskówke jeszcze Dm też dobre